maandag 24 april 2017

Beauty and the Beast

Beauty and the Beast
★★★★★★★☆☆☆


Plot(filmtotaal)
Belle is een jonge vrouw die gevangen genomen wordt door een Beest. Ze laat dat gebeuren in ruil voor de vrijheid van haar vader en ondanks dat ze bang is, wordt ze al snel bevriend met de betoverde bewoners van het kasteel. Ze leert voorbij het afschrikwekkende exterieur
van het Beest te kijken en wordt al snel verliefd op hem.













zondag 23 april 2017

Get Out

Get Out
★★★★★★★★☆☆

Plot (moviemeter)
'Get Out' volgt een koppel, Chris en Rose, dat het punt in hun relatie heeft bereikt om elkaars familie te ontmoeten. Rose nodigt Chris vervolgens uit om een weekend door te brengen met haar ouders. In eerste instantie denkt Chris dat het vreemde gedrag van de familie te maken heeft met pogingen hoe om te gaan met hun interraciale relatie, maar gedurende het weekend doet hij enkele verontrustende ontdekkingen die hem naar een andere waarheid leiden.










Free Fire

Free Fire
★★★★★★☆☆☆☆


Plot (moviemeter)
Boston, 1978. Justine (Brie Larson) heeft een bijeenkomst opgezet in een verlaten pakhuis tussen twee Ieren (Cillian Murphy, Michael Smiley) en een bende onder leiding van Vernon (Sharlto Copley) en Ord (Armie Hammer) die hen een voorraad wapens wil verkopen. Maar wanneer er schoten vallen tijdens de overdracht ontstaat er een bloedstollend spel om te overleven.









zaterdag 22 april 2017

Going in Style

Going in Style
★★★★★★★☆☆☆

Plot (filmtotaal)
Drie senioren verliezen hun pensioengeld waardoor ze het niet al te breed meer hebben. Op een dag besluiten ze dat ze er genoeg van hebben. Ze maken een plan om een bank te beroven. Het enige probleem is dat ze nog niet eens weten hoe ze een pistool moeten vasthouden.













donderdag 20 april 2017

The Fate of the Furious

The Fate of the Furious
★★★★★★★☆☆☆


Plot(moviemeter)
Nu Dom en Letty op huwelijksreis zijn en Brian en Mia, evenals de rest van de crew, ermee gestopt zijn, lijkt het team iets dat lijkt op een gewoon leven gevonden te hebben. Maar als een mysterieuze vrouw Dom verleidt om een wereld van misdaad en verraad te betreden, staat de groep voor grotere uitdagingen dan ooit tevoren. Van de kusten van Cuba, tot de straten van New York City en de ijzige vlaktes van de Barentszzee, moet de crew voorkomen dat een anarchist de wereld in chaos onderdompelt, en de man die hen een familie maakt zien te redden.