maandag 30 januari 2017

Ron Goossens, Low Budget Stuntman

Ron Goossens, Low Budget Stuntman

★★★★★★★☆☆☆


Plot(moviemeter)
Ron overleeft op spectaculaire wijze ternauwernood een dronkemansactie. Als barman en beste vriend Peter het filmpje van de amateurstunt online zet, gaat het viral. Een impresario ziet een gat in de markt; hij wil Ron Goossens gaan verhuren als low budget stuntman. Ron is hier verre van gecharmeerd. Totdat hij er achter komt dat zijn vrouw Angela, de liefde van zijn leven, met zo’n beetje het hele dorp is vreemdgegaan. Ron wil haar, ondanks alles, niet kwijt en krijgt van Angela het ogenschijnlijk onmogelijke ultimatum. Als hij Nederlands meest succesvolle actrice in bed weet te krijgen, dan blijft ze bij hem.



Mijn recensie

Ja, wat moet je zeggen over een film van Steffen & Flip. Nou, het bevat actie, drank, drugs, vrouwen, seks, en nog veel meer. Lekker fout maar kijkt net zo lekker weg als hun eerdere films New Kids en New Kids Turbo. Al is het een losstaand verhaal, het leunt wel een beetje op New Kids. Mocht je dat geen leuke film vinden, dan is dit geen film voor jou.

Ron Goossens (Tim Haars) is een enorme alcoholist, wanneer hij wakker wordt moet hij al meteen een biertje hebben. Geen minuut gaat voorbij dat je hem zonder een biertje ziet.

Ondanks de vele alcohol, heeft de film toch een flinterdun verhaal. Toch is het best goed uitgewerkt, ze hebben het gewoon simpel gehouden en niet te veel afgeweken van het script.

De grappen zijn grof en hard, maar wel erg grappig. Het gaat van de aanslag op de koninklijke familie, tot Robert M. de pedofiel. Daar moet je wel de humor van inzien, anders vind je de film niks.

De stunts zijn echt de meest grappige momenten in de film. De bepaalde actiescènes die hij moet uitvoeren zijn briljant neergezet en je lacht je kapot wanneer deze tot een goed eind komen.

Echt een film die je in de bios moet zien met je vrienden in een volle zaal. Lekker lachen om de foute grappen. Deze film krijgt van mij een 7 en is gewoon goed en leuk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten