donderdag 12 januari 2017

Underworld: Blood Wars


Underworld: Blood Wars
★★★★★★☆☆☆☆

Plot (moviemeter)
'Underworld: Blood Wars' volgt vampierenstrijdster Selene die aanvallen moet zien te weren van zowel de clan van Lycan als de factie die haar verraden heeft. Met haar bondgenoten David en zijn vader Thomas moet ze de eeuwige oorlog tussen Lycan en vampieren zien te stoppen. Zelfs als dat betekent dat ze hiervoor het ultieme offer moet brengen.





Mijn recensie:



Een vervolg op de filmreeks Underworld. Mocht je geen eerdere Underworld film hebben gezien dan adviseer ik je niet om deze film te kijken, je zal niet alles snappen. De film probeert in het begin alles uit te leggen door Kate (Selene) het plot van de vorige films te laten vertellen in een paar korte zinnen. Probeer dat allemaal maar te onthouden, wanneer de film nog moet beginnen.

Het is knap dat Kate Beckinsale (Selene) zich nog laat strikken voor deze film. Helaas weet ze niet meer alleen de film te dragen en heeft ze 2 andere mede hoofdrolspelers nodig; David en Semira. Je zou kunnen zeggen dat Thomas de 3e hoofdrolspeler is maar hij wordt zwaar onderbelicht in deze film.

Deze filmreeks bestaat inmiddels al sinds 2004, en ik had meer van deze film verwacht. Jammer, deze film had zoveel meer kunnen zijn. Helaas is dit niet gelukt.

De vele vecht Veel vecht- en actiescènes kun je verwachten in deze film, daar zitten af en toe best goede scènes tussen. Maar helaas zal je vaak denken waarom ze op de het ene moment vechten en op de het andere moment alleen maar schieten. Deze vage keuzes komen te vaak voor en zullen je dan ook verbazen. Mede hierdoor is de film een flop geworden.

De film duurt niet te lang, maar het einde geeft geen voldoening en wordt gewoonweg voorspelbaar.

Ga deze film zeker niet in de bios kijken, dit is het zeker niet waard, ik geef de film een 6.



Mochten ze weer een sequel willen maken dan hoop ik echt dat ze wat meer professionaliteit uitstralen dan met deze film!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten